Loading... Molimo pričekajte...

Robne marke

Mailing lista


Uvjeti korištenja i kupnje

Uvjeti korištenja

1.    Prihvaćanje uvjeta

Svako korištenje camp-ing.hr podliježe niže navedenim uvjetima. Dokumenti, informacije i sadržaji objavljeni na web stranici camp-ing.hr ne smiju se kopirati, osim za individualnu uporabu, te nekomercijalne svrhe, ali uvijek uz poštivanje autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva kao i svih ostalih ograničenja prava. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija dokumenata, informacija i sadržaja sa ove web stranice dopuštena je isključivo temeljem prethodnog izričitog odobrenja Camp-ing Iztok Orehek s.p.

2.    Korištenje materijala, sadržaja i informacija

a)    Camp-ing Iztok Orehek s.p. će nastojati osigurati maksimalnu točnosti informacija i podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na camp-ing.hr . Korištenje ove web stranice vršite isključivo na vlastitu odgovornost i vlastiti rizik.  Camp-ing Iztok Orehek s.p. neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja bi mogla proizaći kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice u cijelosti ili njenih pojedinih dijelova.

b)    Na ovoj web stranici možete naći linkove na web stranice trećih strana kao i sadržaje, podatke i informacije kreirane od trećih strana, koje će  Camp-ing Iztok Orehek s.p. nastojati označiti na prikladan način kad god je to moguće. Budući da  Camp-ing Iztok Orehek s.p. nema nikakav utjecaj ni kontrolu nad istima, pristupanje navedenim web stranicama, sadržajima, podacima i informacijama, kao i bilo kakav drugi oblik korištenja istih, vršite isključivo na vlastitu odgovornost i vlastiti rizik, te  Camp-ing Iztok Orehek s.p. neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja bi mogla proizaći kao posljedica takvog pristupa i/ili korištenja.

3.    Korištenje podataka korisnika stranica

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti.  Camp-ing Iztok Orehek s.p. će prikupljati osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa isključivo kada nam iste dobrovoljno dostavite, a u svrhu udovoljavanja Vašim zahtjevima.  Camp-ing Iztok Orehek s.p. takve podatke neće otkrivati niti učiniti dostupnima trećim stranama, osim na Vaš zahtjev ili uz Vašu prethodnu suglasnost.

Camp-ing Iztok Orehek s.p. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu, uključujući, bez ograničenja, izmaklu korist, koja je nastala ili bi mogla nastati kao posljedica: (i) pristupanja ovim web stranicama i/ili web stranicama trećih strana čiji linkovi su sadržani na camp-ing.hr , (ii) bilo kakvog korištenja, nemogućnosti korištenja ili zlouporabe u korištenju web stranica, (iii) netočnih ili nepotpunih sadržaja, informacija i/ili podataka sadržanih na ovim web stranicama ili web stranicama trećih strana čiji linkovi se nalaze na camp-ing.hr

Camp-ing Iztok Orehek s.p. zadržava pravo u bilo koje vrijeme, bez navođenja razloga ili dostave prethodne obavijesti korisnicima, izmijeniti ove Uvjeta korištenja i sadržaj ove web stranice, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

 

Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama.
Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Camp-Ing, Proizvodnja In Servis Predprostorov Iztok Orehek S.P. 16 Vodovodna Cesta, Domzale 1230 (Slovenia), a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.
Sve su cijene izražene u eurima i uključuju PDV.
Posebno napominjemo da kupnju Proizvoda u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zatražiti samo njegovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu zatražiti kupnju Proizvoda samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
 
NARUČIVANJE
Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem ili telefonskim putem. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem. 
 
PLAĆANJE
Naručene artikle s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti:

  • Uplatnica -  temeljem podataka za uplatu i/ili ponude koja stiže na prijavljeni e-mail kupca


POTVRDA NARUDŽBE
Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje. 
 
OTPREMA
Robu otpremamo u najkraćem mogućem roku, i to kako slijedi:
- do 5 radnih dana – za robu koja je raspoloživa odmah
- do 30 radnih dana (zakonski rok) – za robu koja nije odmah raspoloživa

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za zatezne kamate.

Otprema robe vrši se poštom preporučeno ili vlastitom dostavom.

Otpremu (dostavu) vršimo isključivo na području Republike Hrvatske i Slovenije.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
 
Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30  dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.
 

POŠTARINA

Za pakete težine do 10 kg - 12 EUR

Za pakete težine više od 10 kg - 16 EUR

 
POVRAT / REKLAMACIJE
Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju robe u roku od 7 dana. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: info@camp-ing.si ili na adresu Camp-Ing, Proizvodnja In Servis Predprostorov Iztok Orehek S.P. 16 Vodovodna Cesta, Domzale 1230 - Slovenia
U slučaju reklamacije, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti Kupcu cjelokupan plaćeni iznos uvećan za zatezne kamate, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora.   
 
  
ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Camp-ing Iztok Orehek S.P. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte sljedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika. Kao posjetitelj Camp-ing.hr internet trgovina prihvaćate postupke i mjere zaštite privatnosti navedene u ovoj Zaštiti privatnosti.
Camp-ing.hr internet trgovina vlasništvo je tvrtke Camp-ing Iztok Orehek S.P. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite vaše privatnosti.
 
OSOBNI PODACI
Zaštita privatnosti opisuje kako Camp-ing Iztok Orehek S.P. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Camp-ing Iztok Orehek S.P. sazna tijekom vašeg korištenja internet trgovine. Camp-ing Iztok Orehek S.P., se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju internet trgovina, kako bi vam omogućili korištenje svih opcija koje one pružaju.
Camp-ing Iztok Orehek S.P.će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti. 
 
REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE INFORMACIJA
Camp-ing Iztok Orehek S.P. prikuplja vaše osobne podatke prilikom vaše registracije na Camp-ing.hr internet trgovinu. Svaki posjetitelj ima mogućnost registracije. Registracija na Camp-ing.hr internet trgovini potrebna je kako bi se posjetiteljima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja košarica tijekom pretraživanja proizvoda.
 
Kao posjetitelj Camp-ing.hr internet trgovine, možete izabrati da se ne registrirate i time ne ostavite svoje osobne podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti internet trgovine.
 
U slučaju izvršene registracije na stranicama Camp-ing.hr internet trgovine, molimo vas da sve promjene Vaših osobnih podataka pravovremeno unesete u vaš osobni profil na stranici Camp-ing.hr internet trgovine kako bi se osigurala potpunost, točnost i ažurnost vaših osobnih podataka u vašem daljnjem korištenju internet trgovine.
 
U slučaju da od Camp-ing Iztok Orehek S.P. zatražite poništenje svoje registracije, Camp-ing Iztok Orehek S.P. se obvezuje da će sa stranica internet trgovine trajno ukloniti sve vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom registracije.
 
Camp-ing Iztok Orehek S.P. se obvezuje čuvati u tajnosti sve informacije i podatke o posjetiteljima stranica Camp-ing.hr internet trgovine. 
 
ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posjećivanjem stranica Camp-ing.hr internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.
 
Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam Vašu suglasnost da Vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.
 
IZMJENE NAPOMENA O PRIVATNOSTI

Camp-ing Iztok Orehek S.P. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ovu Zaštitu privatnosti.
Svaka izmjena ove Zaštite privatnosti bit će objavljena na stranicama Camp-ing.hr internet trgovine.
 
PITANJA I SUGESTIJE
Imate li kakvih pitanja ili prijedloga o ovoj izjavi o privatnosti, molimo kontaktirajte nas na:
e-mail: info@camp-ing.si